تبلیغات
اندیشه

اندیشه

» غزلی از حافظ ( سه شنبه 28 اسفند 1397 )
» سلامی دوباره ( یکشنبه 26 اسفند 1397 )
» دلم هوای آفتاب می کند ( دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 )
» کدام دانشجویان بیشتر تقلب می‌کنند؟! ( چهارشنبه 14 بهمن 1394 )
» عکس هایی دیدنی از کارخانه فشنگ سازی ( سه شنبه 13 بهمن 1394 )
» چرا چربی های بدن آب نمی شود ( دوشنبه 12 بهمن 1394 )
» نخوردن صبحانه و عوارض آن ( یکشنبه 11 بهمن 1394 )
» جملاتی الهام بخش و زیبا برای زندگی! ( شنبه 10 بهمن 1394 )
» دلیل بروز درد در قفسه سینه چیست ( جمعه 9 بهمن 1394 )
» دختران بیشتر عاشق می شوند یا پسران؟ ( شنبه 25 مهر 1394 )
» جواهراتی با الهام از قلمرو حیوانات ( جمعه 24 مهر 1394 )
» دلایل گرفتگی عضلات بدن و پیشگیری از آن ( پنجشنبه 23 مهر 1394 )
» طرز تهیه یک ترشی شیک و مجلسی ( چهارشنبه 22 مهر 1394 )
» تصاویر: راه پله های خیابانی زیبا و دیدنی ( سه شنبه 21 مهر 1394 )
» بحث و جدل بر سر اسم هات داگ!! (عکس) ( پنجشنبه 26 شهریور 1394 )

طرز تهیه یک ترشی شیک و مجلسی

نویسنده: برزگری چهارشنبه 22 مهر 1394
در این نوع ترشی ترجیحاً می بایست از مواد ارگانیك و كاملا تازه استفاده شود كه اگر تمام نكات ریز را در تهیه این ترشی بكار بندیم قطعاً ترشی خوش آب و رنگ و چشم نوازی را خواهیم داشت.

طرز تهیه یک ترشی شیک و مجلسی

این ترشی در سر هر میز به لحاظ تنوع رنگی كه دارد، شیك بوده و طنازی خودش را نیز به همراه خواهد داشت و مناسب یخچال عروس خانمهاست.

مواد لازم


1. فلفل دلمه ای به رنگ های سبز ـ زرد ـ نارنجی ـ قرمز
2. گل كلم سفید و بدون لكه
3. كلم بروكلی
4. بامیه (ریز)
5. قارچ سفید و تازه
6. زیتون سیاه و سبز بدون هسته
7. آلبالو
8. جوانه گندم
9. كنسرو ذرت
10. سیر
11. سركه سفید
12. نمك
13. فلفل
مقدار همه مواد به اندازه دلخواه می باشد.

طرز تهیه یک ترشی شیک و مجلسی

طرز تهیه

ابتدا تمام مواد را شسته و می گذاریم تا آب تمام آنها گرفته و كاملا خشك شود. سپس بامیه ها را به مدت یک دقیقه بخار پز می كنیم. دقت شود كه رنگ سبز آن را از دست ندهیم و پس از بخار پز شدن فرصت می دهیم تا خنك شود. سپس گل كلم ها را به صورت گل بوته ریز ریز كرده، كلم بروكلی ها را به همان ترتیب ریز می كنیم.

فلفل دلمه های رنگی كه داشتیم را به اندازه دلخواه اسلایس می كنیم، قارچ ها را اسلایس كرده جوانه های گندم بدون آفت را آماده می كنیم، زیتون های سبز و سیاه را حلقه حلقه می كنیم، كنسرو ذرت را در یك آبكش می ریزیم تا كاملا آب آن خارج شود، آلبالوها (ترجیحاً با هسته باشند) را آماده كرده، سپس سیر را رنده می كنیم و همه مواد را در یك ظرف پیركس با هم مخلوط كرده و سركه و نمك و فلفل را به آن اضافه می كنیم. 

در پایان، مواد را كاملا با هم مخلوط كرده و در انتها مواد تهیه شده را در ظرف شیشه ای كه از قبل آماده كرده ایم می ریزیم و درب آن را محكم می بندیم و در جای خنك می گذاریم بمدت 10 روز تا ترشی ما كاملا جا بیفتد. بعد از این مدت ترشی ما كاملا آماده و قابل استفاده است.

تهیه از: سهیلا حسینی





ادامه مطلب ... نظرات :


صفحات جانبی
نویسندگان
لینکستان
» پیام نسیم
» مسکن
» موسیقی بی کلام
» بانکداری اینترنتی رفاه
» الف
» دانش نامه رشد
» ساخت اسباب بازی
» آموزش شطرنج تصویری(دفاع اسلاو)
» شطرنج کرج
» سایت جامع شطرنج ایران
» موزیک سنتی
» فن اوری هفتم
» دانلود نرم افزار رایگان
» انجمن حرفه ای
» مرجع دانلود کتابهای الکترونیکی
» کلنیک تخصصی افسردگی
» اهنگهای قدیمی
» اسان زبان
» روش تحقیق
» بانک پایان نامه
» لیزرل
» دانلود مقاله های ISI
» spss
» ورزش
» سامانه اموزشی معلمان
» اشعار و سخنان زیبا
» جامعه
» هما
» فناوری اطلاعات
» بهداشت و درمان
» ایران ناز
» صدای طبیعت
» انجمن دانشجویان مدیریت بیمه
» بیمه اتکایی ابرانیان
» پورتال مجموعه مجلات انگلیسی
» وبلاگی خوب برای نگارش پایان نامه
» سایتی برای معرفی دانشگاه های تاپ
» سایت فهرست مجله های علمی پژوهشی
» دانشگاه علوم اقتصاد
» شبکه تحقیقات علوم اجتماعی(سایت دانلود رایگان مقاله)ssrn.com
» مقالات تخصصی مدیریت بیمه
» نرم افزار
» سایت مقالات مختلف علمی
» به کجا چنین شتابان؟
» دانشگاه ازاد ابهر
» تابناک
» مجله ویستا
» ترجمه مطبوعاتی
» 22 مرجع آنلاین برای دانلود کتاب‌های تخصصی
» شطرنج آنلاین
» لیست لینک ها

آمار بازدید

کل بازدید ها :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل مطالب :

    بروزرسانی :

درباره ما


کدهای جاوا اسکریپت


یاس تم

قالب وبلاگ رتبه ی گوگل

تبلیغات
  • طراحی قالب توسط پارس تولز
  • ParsTools.Com
.CopyRight © 2010 - 2011 barzegary Group , All Rights Reserved ©